Brad Craciun Artificial

Cinci ponturi pentru a avea un brad de Craciun in trend

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar cei mai multi dintre voi incepeti sa va faceti  listele de cumparaturi. Cu siguranta, piesa de rezistenta a sarbatorilor va fi bradul de Craciun, iar alegerea lui ar trebui sa fie un pas simplu. Sau nu?

Pentru a va usura misiunea, vom veni in ajutorul vostru cu un set de sfaturi utile si practice.

 

Ce brad se poarta anul acesta

Potrivit designerilor, anul acesta se poarta brazi artificiali dintr-o singură culoare, iar albul este culoarea in trend, in materie de decoratiuni. Recomandarea este să alternati albul cu o combinaţie cu argintiu, deoarece aceasta combinatie pune in valoare mult mai bine bradul.
Ca alternative la bradul alb sunt movul, dar si rozul. Aceste culori sunt vii, vesele si vor fi punctul de atractie al copiilor.

 

Cu ce impodobim bradul

Daca veti tine cont de tendinte, in 2016 ar trebui să renunţăm la beteală si funde, chiar daca anii trecuti au fost in trend . Anul acesta, designerii ne recomanda brazi împodobiti doar cu globuri şi ornamente. Ca si iluminat festiv,  alegeti instalatiile simple cu lumină albă, pentru ca vor da strălucire bradului şi vor scoate globurile în evidenta.

 

Ce globuri alegem

Chiar daca anul trecut erau la modă globurile foarte mari, in 2016 ele trebuie adaptate la inaltimea bradului.

Anul acesta este in trend bradul simetric si de aceea cam toate globurile au trebui să aibă aceeaşi marime, adaptata la dimensiunile bradului. Recomandarea este sa folositi la baza globuri mari, iar pe partea superioara globuri din ce în ce mai mici.

Ca si modele de globuri, nu se mai poarta combinaţiile de forme. Alegeti un singur model de glob, care poate avea, cum am mai spus, dimensiuni diferite.

 

Folositi-va imaginatia

In 2016 se pune mai mult accent pe bradul personalizat şi pe imaginaţie.

Puteti sa personalizati globurile cu pozele celor din familie, un fel de arbore genealogic în bradul de Crăciun, cum de altfel , se poate impodobi bradul numai cu dulciuri sau cu decoraţiuni hand-made. Acestea pot fi din paie, din pânză sau chiar din lemn.

 

Nu asteptati pana in ultimul moment

Ca un ultim sfat, va recomandam sa nu lasati pe ultima suta de metri achizitionarea bradului si a ornamentelor pentru Craciun, pentru ca nu mai este nevoie sa va spunem ca ori nu veti mai gasi ceea ce va doriti, fie veti fi nevoiti sa suportati calvarul aglomeratiei si a cozilor din magazine.

O posibilitate pe care o recomandam este achizitionarea produselor pentru Craciun din magazine online cu articole specifice sarbatorilor. E o varianta comoda, va scapa de stres, de aglormeratie si de teama de a pierde locul de parcare din fata blocului.

 

Cum poti avea un Brad de Craciun in Tendintele anului 2016

Cinci ponturi pentru a avea un brad de Craciun in trend Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar cei mai

Summary
Ti-a placut articolul? Da-ne niste stelute!
0 %
Rating Articol
User Rating : 4.9 (8 votes)

Facebook Comments